Doorgaan naar inhoud
Levertijd 3-5 werkdagen.
Levertijd 3-5 werkdagen.
Kartonnen Kasten

Kartonnen Kasten

Graag wil ik je kennis laten maken met onze kartonnen kasten. Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen op een blog of op social media, maar misschien ken je het ook helemaal niet.

We hebben een aantal kasten standaard voor je in ons assortiment, maar maken net zo lief een kast voor jou op maat. Zowel de breedte als de hoogte kun je naar wens invullen. Zelfs de diepte van de kast en de verdeling van de vakken is naar keuze in te vullen.

Daarnaast verkopen we ook mooie kartonnen kisten om in de kasten te zetten, of een vakverdeling naar wens.

Van karton?

Nu zul je misschien denken: “van karton?”

Ja zeker! Karton is heel sterk, zeker de 5 cm dikke honingraat platen die wij gebruiken om onze kartonnen kasten te bouwen. Onze platen karton zijn gemaakt van gerecycled papier en karton en dus ecologisch verantwoord en geheel te recyclen.

Onze kasten hebben een stoer uiterlijk, oersterk en toch super licht en als je wilt zetten wij hem helemaal voor je in elkaar en laten hem bij je thuis afleveren.

En om het verhaal nog mooier te maken, karton is lichtgewicht, waardoor je de kasten snel even van plek kunt wisselen, als je weer eens wat anders wil met je woonkamer.

Onze kartonnen kasten zijn geschikt voor iedere toepassing van slaapkamer tot woonkamer en van voorraadkast tot winkelinterieur de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hulp met ontwerp van jou kast

Wij willen je graag helpen met je ontwerp als je er zelf niet uitkomt, we maken dan een gratis ontwerp voor je kast naar aanleiding van jouw wensen. Dus ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur een mail naar info@puur-karton.nl

Vorig artikel 6 redenen om kartonnen meubels te kopen