Doorgaan naar inhoud
Levertijd 3-5 werkdagen.
Levertijd 3-5 werkdagen.

100% recyclebaar

Handgemaakt

Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord

Nederlands product

FAQ

Product specificaties

Bij elk product in de webshop vind je een uitgebreide omschrijving met o.a afmetingen, materiaal, etc.. Mocht je toch nog meer willen weten over een specifiek product aarzel niet en neem contact met ons op.

Garantie bepalingen

Karton is een erg gevoelig product voor beschadigingen, ondanks deze gevoeligheid geven we 1 jaar garantie op fabricage fouten van onze producten.

Al onze lampen worden geleverd met een E27 fitting, in principe kan elke lamp met een grote fitting gebruikt worden behalve halogeen lampen. Wij adviseren gebruik te maken van LED lampen.

Karton en vocht gaan niet goed samen. Daarom raden we aan om onze kartonnen producten schoon te maken met lucht. Zo blaas je al het stof uit de kanalen en randen van het karton. Er zijn in de handel speciale spuitbussen verkrijgbaar met perslucht. Ook het gebruik van een plumeau is voorzichtig mogelijk. Voorzichtig afzuigen met de stofzuiger is ook een optie.

Ja je kan eventueel je meubels aflakken met blanke lak of met een kleurtje. Let wel op dat in sommige gevallen het beter is de meubels aan beide zijden af te lakken om krom trekken te voorkomen.

Karton is een natuurproduct, gemaakt van papier. Water en Karton gaan niet goed samen. Wel kun je rustig rondom de meubels schoonmaken ook met een iets vochtige dweil. Laat je Kartonnen meubels niet in een plas water staan. Op het moment dat je de meubels van Karton hebt afgelakt kun je ze met een licht vochtige doek afnemen.

Bij droog weer kunnen de meubels naar buiten, zodra het vochtig wordt weer binnen halen! De zon heeft wel invloed op het Karton. Het Karton kan in de zon verkleuren of kromtrekken doordat het papier uitdroogt.

Je meubels kunnen jaren meegaan mits je ze met zorg behandelt. Karton is een natuurproduct en is daardoor gevoelig voor de weersomstandigheden. Daarnaast is het kwetsbaarder voor bijvoorbeeld stoten en butsen dan een houten meubel.

Verzenden

Je bestelling wordt met uiterste zorg verwerkt, gemaakt en verzonden. Wij maken je product op bestelling, zo garanderen we de kwaliteit. Onze transport partners zorgen ervoor dat je order wordt bezorgd op het door jou aangegeven adres. Als we je order aanmelden bij de vervoerder ontvang je daarvan bericht in je mailbox.

Via de site kun je gemakkelijk en snel je bestelling volgen. Door middel van het bestelnummer en het emailadres is de bestellingstatus te zien. Daarnaast verzenden wij altijd met een track en trace code waardoor je tijdens het verzenden ook op de hoogte bent waar de bestelling zich bevindt.

Retourzendingen

Mocht het product toch niet naar wens zijn dan kun je ons dat via de mail laten weten en retour sturen in de originele verpakking, dus zoals je hem ontvangen hebt. Dit is een vereiste omdat de producten gevoelig zijn als deze niet op correcte wijze verpakt worden. Mocht het product onverhoopt toch beschadigen dan is dit altijd het risico van de verzender.Wij gaan er van uit dat het product in perfecte staat bij je is aangekomen, mocht dit niet het geval zijn laat dit dan z.s.m. weten via de mail met foto’s van het product en de verpakking.Zodra het product bij ons retour is zullen wij het bekijken en beoordelen waarna altijd naar een passende oplossing gezocht wordt.

RETOURFORMULIER