Doorgaan naar inhoud
Levertijd 3-5 werkdagen.
Levertijd 3-5 werkdagen.

Karton op maat

Bij PUUR|karton hebben we niet alleen een standaard assortiment, we maken de kartonnen producten ook graag voor je op maat. Of je nu een lamp, een kast, een bureau, een display, een kantoormeubel of heel iets anders wilt laten maken, wij denken graag met je mee om jouw unieke product van karton te maken.

Welkom bij onze maatwerk producten!

Wij zijn de expert in nagenoeg alle karton soorten, dus geen vraag is ons te gek! 

* Karton is 100% recyclebaar
* Karton is een voordelige optie
* Aanvragen is heel makkelijk, een schets is al voldoende
* We zijn super snel, we reageren meestal binnen de 24 uur

Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Dan denk ik graag met je mee welke karton soort geschikt is en hoe we jouw ontwerp kunnen vertalen naar een ontwerp in karton.

Heb je alle tekeningen al klaar en hoeft je ontwerp alleen nog maar gesneden te worden? Ook geen probleem, met mijn snij machine kan ik tot 8 cm dikke platen snijden. Ook heb ik vele soorten karton op voorraad liggen, zo is er altijd wel een soort die past bij jouw toepassing.

Je kan Margrieta mailen op info@puur-karton.nl of bel haar op 06 385 22 300. Je kan natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Kartonnen meubels zijn hip, duurzaam en echte eye-catchers is elk interieur, van woonkamer, kantoor tot beurs of evenement.

Nieuwsgierig naar wat we kunnen? 

Hier vind je een overzicht van een aantal van onze mooiste projecten.