Doorgaan naar inhoud
Levertijd 3-5 werkdagen.
Levertijd 3-5 werkdagen.

100% recyclebaar

Handgemaakt

Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord

Nederlands product

Over PUUR|karton

VAKKUNDIG

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van duurzame meubels van karton. We maken gebruik van 5 cm dik 100% gerecycled honingraat karton. Door de lagen te stapelen krijg je een robuuste en stoere uitstraling. De kasten en stoelen zijn oersterk, terwijl ze bijna niets wegen.

Maar we maken ook mooie meubels van golfkarton. Door de laagjes golfkarton te stapelen krijg je een luxe en originele uitstraling. We maken gebruik van diverse diktes en samenstellingen golfkarton. Het bruine golfkarton is afgewerkt met een kraft buitenlaag.

Ons basis materiaal wordt 95% geproduceerd in Nederland en de rest komt van net over de grens.

De onderdelen die nodig zijn om onze producten samen te stellen worden met behulp van onze snijplotter uitgesneden. Vervolgens worden deze onderdelen geheel met de hand geassembleerd en verlijmd. Dit alles gebeurt in ons atelier in Zelhem, Nederland.

Dit alles maakt ons product uniek.

MAATWERK

PUUR|karton is onderdeel van Karton Design. Karton Design is gespecialiseerd in maatwerk. Wij kunnen jouw project op maat inrichten.

Wil je een meubel dat je niet in de shop kunt vinden en kun je het zelf schetsen op een kladje met wat maten erbij, stuur dan een mail naar info@kartondesign.eu.

We denken graag met je mee om jouw project een unieke uitstraling te geven met kartonnen meubels op maat.

Bekijk ook