Doorgaan naar inhoud
Levertijd 3-5 werkdagen.
Levertijd 3-5 werkdagen.

Waarom kiezen voor kartonnen producten van PUUR-karton?

karton-recycling-PUUR-karton 
100% recyclebaar

Het karton waar de producten van PUUR-karton van worden gemaakt is 100% recyclebaar. Daarnaast heeft het karton het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

handgemaakte-kartonnen-producten-PUUR-karton 
Handgemaakt

Vrijwel al onze producten worden met de hand vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren en ook snel kunnen schakelen als dat nodig is.

duurzame-kartonnen-producten-PUUR-karton 
Duurzaam

Oud papier vormt de basis van nieuw papier en karton. 86% van het in Nederland gemaakte papier en karton bestaat uit oud papier. Dit maakt dat karton geen afval is maar een grondstof, een duurzame grondstof. 

mvo-kartonnen-producten-PUUR-karton 
Maatschappelijk verantwoord

Als bedrijf willen wij verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij. Niet alleen door gebruik te maken van een duurzame grondstof maar ook door bedrijfsbreed rekening te houden met milieu en maatschappij.

kartonnen-producten-PUUR-karton
Nederlands product

De producten van PUUR-karton worden gemaakt in de Achterhoek, in het plaatsje Zelhem. Om die reden hebben veel van onze producten een typisch Hollandse naam zoals oom Kees en tante Bep.